Doe mee met de estafette voor Jonatan!

Dit is de actie van Jeff Corbet

( Lid van team: Estafette voor Jonatan )

van totaal € 150 (66%)

Iedereen kan mee doen! Lopen, fietsen, hinkelen, achteruit lopen, met de motor, met de auto, verzin het maar! De bedoeling is dat we het stokje aan een ander doorgeven. De route wordt door de organisatie uitgestippeld.

In 2015 is mijn zoon Jonatan overleden. Hij was 31 jaar. Zijn dood kwam plotseling en geheel onverwacht! Twee jaar daarvoor was bij hem de spierziekte MD (Myotone Dystrofie), ook wel genoemd de ziekte van Steinert, vastgesteld.

Hij was onder behandeling van een aantal artsen en was 2 maanden voor zijn overlijden nog voor controle bij de cardioloog geweest. De onderzoeksresultaten gaven geen reden tot bezorgdheid, en een voortijdig overlijden was helemaal niet aan de orde. Ondanks dat is hij op een stormachtige avond bij het rondbrengen van de post dood neergevallen.

Sport en muziek was onze gezamenlijke passie. We hebben samen veel hardgelopen. Daarom wil ik graag deze estafette voor hem organiseren.

Het primaire doel van de estafette is de bekendheid van de spierziekte MD te vergroten! Uiteraard kun je ook doneren, maar met deze actie willen we vooral de bekendheid vergroten. De eventuele donaties gaan naar het onderzoek naar MD. Hopelijk wordt er op korte termijn een manier gevonden om de afbraak van spieren bij MD-patienten te stoppen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen zien dan Jonatan.

Het zou fijn zijn als jij ons wilt steunen! Dat kan door dit bericht op Facebook te delen. Of natuurlijk door ook een stukje parcours af te leggen ;-)

Bedankt,
Jeff

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.