Familie ter Wee fietst de MD estafette

Dit is de actie van Familie ter Wee
Normal 507e5ce25f7cdfccb42c8793be1b6a7865d71223
van totaal € 1.500 (126%)

Familie ter Wee helpt de spierziekte Myotone Dystrofie (MD) de wereld uit

Binnenkort gaat heel Nederland de strijd aan tegen spierziekten tijdens de Het zit in MEI Challenge van het Prinses Beatrix Spierfonds. Onze familie doet mee met de MD estafette in mei. Wij ervaren elke dag de impact die MD op het leven van onze familie heeft, en hoe belangrijk meer bekendheid voor, en onderzoek naar MD is.

Meedoen aan de MD estafette en krachtig tegen de spierziekte MD
Binnen ons gezin hebben drie van de vijf kinderen de spierziekte MD. Onze vader is aan deze spierziekte overleden. Verdrietige momenten geven ons kracht de strijd tegen MD aan te gaan. In mei start de MD estafette en hieraan doen Lies, Desire en zoon Jan, Stefanie en Guido mee. Wij stappen op de fiets om samen de 25 km te volbrengen. Voor velen een peulenschil, maar voor ons een hele opgave en uitdaging.

Wij hopen zodoende MD op de kaart te zetten en met u geld in te zamelen tijdens de MD estafette. Wij zetten mijn spieren in tegen deze spierziekte en hoop met deze actie meer geld op te halen. Hopelijk kunnen wij ook rekenen op jouw steun. Alle beetjes helpen en we zijn blij met elke donatie.
Doneren kan direct via de doneerknop op deze website van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Ontzettend bedankt voor de steun!!!

Familie ter Wee.

Kom in ook actie
Gaat u samen met ons de uitdaging aan? Dat zou geweldig zijn. We zoeken ook mensen die met ons mee willen fietsen. Zo bundelen we onze krachten en helpen we samen MD de wereld uit!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.